Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven av Aniger Latsev


Livets båt






\'om än jag i mörker ännu kurar
känner därute iskalla murar

om än jag längtar ett land där borta
känner därute jag kommer till korta

en dag ändå frihetens klockor slå
kanske kan jag äntra livets båt därpå\'

-Aniger Latsev-




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 384 gånger
Publicerad 2007-05-09 23:54



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Bästa väninnan har talat om livets båt. Aniger Latsev var den pseudonym jag först tänkte mig att skriva under.
Men så valde jag lodjuret istället.
2024-04-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP