Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


fullgjort

jag kan leva på ögonblick
år bakom galler
minnen kan hålla mig vid liv
och i alla fall väga upp
år bakom galler

vrede trycker på mina lungor
ångar
kokar
jag kan leva på minnet av en annalkande hämnd

människor kan förändras
men människan förblir densamma




Fri vers av BaraOrd
Läst 324 gånger
Publicerad 2007-05-10 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd