Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid du

Ja la mej i sängen och lät som alla kvällar tankarna vandra. Jag tänkte som vanligt på dej, det var alltid du...

Jag låg på stranden, hörde barnen som badade och föräldrarna som satt runt omkrin men jag själv var långt borta i tankarna, jag var hos dej, det var alltid du...

Jag satt i båten ute på havet och kände hur vinden slet i mitt hår, men det enda jag kunde tänka på var dej, det var alltid du...

Jag sitter hemma i stugan med mp3:n runt halsen och skriver, jag försöker skriva om något annat, men det blir om dej, det är alltid du...




Fri vers av Flickan
Läst 159 gånger
Publicerad 2007-05-11 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan
Flickan