Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångad

Med en blick och du hade mig.

Det djupa förtrollade mig,
jag längtade.

Ville ta mig in,
så jag kunde känna.




Fri vers av Sparven
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-12 13:19



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Fångad av en blick i en blick, outside lookin in. Känsligt och rakt skrivet. En applåd
2007-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven