Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min älskade


Saknar dig när du rest
blev mer rastlös
blev så tomt
inga skratt.. inga kramar

Fast jag skapar
finns du i mina tankar
jag ler just nu
pausar med lite kaffe

En ny tavla idag igen
känns helt underbart
att Skaparkraft
besöker mig ofta

Längtar till du kommer
imorgon kväll igen
Göteborg är låååångt bort
men du finns i mitt hjärta

Nu ska jag åter till penslar
färg och staffli
tiden går fort då
och snart är du här igen...




Övriga genrer av AjBi
Läst 284 gånger
Publicerad 2007-05-12 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi