Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna timma.

Klockan är halv 1 på natten.
Vart ska jag ta vägen?

Känns som hatet från världen växer.
Och därmed hatar
jag mig själv.

Jag har sju halsband runt halsen.

Jag stryps.
Stryps av alla mörka hemligheter.

Vad tänker jag på?
Vad ska man tänka på?

Håret kittlar i nacken
Och jag kliar.
Kliar tills jag blöder.

Blodet stryker jag i pannan.
Med fingertopparna
skriver jag.

Spegelbilden målar mitt ansikte.
Med blod i pannan.

Blodet skriker.
Skriker: Dö! Dö!

Bara dö.




Övriga genrer av Lejte
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-13 00:34



Bookmark and Share


  Merrlina
*kramar om*
2007-05-13

  Merrlina
den var stark
2007-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Lejte
Lejte