Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden

Tänk att få dö hur man vill
Tänk att få njuta av solnedgången
Med den du älskar
Med den som älskar dig
Bara av att se varann i ögonen
Förklarar allt
Förlåter allt
Han håller dig länge
Viskar hur mycket han älskar dig
Älskar din kropp
Älskar din röst
Älskar hur du rör vid hans läppar
Han kysser dig en sista gång
Du viskar Jag Älskar Dig
Sakta sjunker du in
I hans varma famn
I den eviga sömnen

Döden är vacker och ärlig
Varför frukta det?




Fri vers av Lejte
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-13 00:18



Bookmark and Share


  * Ammi *
Härligt önsketänkande ..
2007-05-13

  Merrlina
romantisk
2007-05-13

  Merrlina
åååååååååå VACKER så vacker
speciellt:

Han kysser dig en sista gång
Du viskar Jag Älskar Dig
Sakta sjunker du in
I hans varma famn
I den eviga sömnen
2007-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Lejte
Lejte