Smått och gott för den fåkunnige" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smått och gott för den fåkunnige



Sex från A till Ö


Afrodisiaka kan
göra tjur av varje man.

Blottare kan demonstrera.
Får dock sällan kopulera.

Coitus är latin för när
däggdjur sysslar med ”det där”

Dagsbehov kan bli så magra
att man får ta till Viagra.

Ejakulationen är
faktiskt ett rätt kärt besvär.

Fallos är en knepig sak:
funkar ej när den är slak.

Gasbildning blir lätt genant
särskilt med en okänd tant.





Harmoni kan sägas råda
när det bär iväg för båda.

Illvrål utbringar den hanne
som vill reta upp sin granne.

Jumpern är en mysig tröja
kan ej dölja, bara röja.

Karbad två och två är skönt
Sedan är det mesta grönt

Lusta finns det utlopp för
när man lärt sig hur man gör.

”Mus” är rätt om du vill slippa
kalla himmelriket ”snippa”.

Narcissism ger god aptit
om man är hermafrodit.

Onani är kärlek som
gynnar en du tycker om.

Par-ning, ja hur stämmer de’
när man vill ha sex med tre?

Q med k, ett attribut
som från manskropp skjuter ut

Resning gör ej någon glad
i ett allmänt nakenbad.

Sodomi är sex med djur
strider starkt mot vår natur.

”Tafsa” sägs som en påpekning
om en ovälkommen smekning.

Urdum den som. ens på spex
inte kör med säker sex.

Vampen är en ljuvlig kvinna
som vill få hans blod att brinna.

X-krok är den kavaljer
som hon inte dejtar mer.

Yster bör man va’ i sängen
Rolig sex – det är poängen!

Zappar gör väl de som vandra
från den ena till den andra?

Åtrån är ett härlig gift
Utan åtrå – ingen drift!

Älskog bör man njuta ofta
det får tillvaron att dofta

Övning ger dig färdighet
Ha det bra!
Bli sex-poet!




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 750 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-13 11:08

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  LassO
kanonkul helty enkelt.
2007-09-10

  Jessikalbertsson
jag gillar dina texter mycket. Så jag sparar dig som skrivarvän.
2007-08-14

  Gunnel André VIP
Det här var det roligaste jag läst på länge, Distanserad närhet - om man säger så.
2007-07-18

  -Ulla Tilemo- VIP
Nu har jag läst och skrattat. Suveränt!
2007-07-14

    Bögen
En underbart rolig och finurlig text!
2007-06-24

  Marita Persson
Alla verserna är superbra, föll extra hårt för den sista, tror du skulle gilla min \"prostitution?\", inte så bra som ditt, men lite kul..
2007-06-20

    Bodil Sandberg
Jag tycker det är helt suveränt...läser och fröjdas...förstår också att det inte var gjort i en handvändning att få till hela alfabetssexet..\"onani är kärlek som - gynnar en du tycker om\"....\"zappar gör väl de som vandra - från den ena till den andra\"...det där var mina favoriter...och jag applåderar förnöjt!!!
2007-05-15

    ej medlem längre
Du, den här är riktigt bra och smårolig...*L*
2007-05-15
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP