Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och trots att det aldrig kommer bli vi så betyder inte det att jag inte bryr mig

Om jag hade kunnat
så hade jag
och tro mig vännen jag har försökt

men det är så mycket som står emellan
fast vi kanske varit nära en tid
så har det inte ändrats
jag har fortfarande mål i sikte
och du ditt hopp
att det kanske tillslut blir så
men
det blir nog inte så mycket mer
än det här

och förlåt mig

men detta är bara en hållplats
och jag är en sån som alltid vill mera
jag är redan på väg

förlåt mig om jag tagit upp din tid

men förstå det är så mycket som står emellan
och fast vi kanske varit nära en tid
så har det nog inte ändrats
jag kommer alltid vara jag
och friheten min närmsta vän

och 100% pulserande vilja
det gör fortfarande ont jag vet
men det räcker dessvärre inte till
så mycket mer
än fukten kring mina läppar
när du tränger in
eller vänskap utan krav


och jag ser hur du blöder
men du ser inte mig

eller att det även gör ont
när tårar rinner

när man på sätt och vis vill
men det är något som saknas

om jag hade kunnat så hade jag
och tro mig jag har försökt

så det här blir nog ett sånt dåligt avslut ni vet

men det är nog bäst så här
för din stolthet
och tid

men kom i håg vännen att det även gör ont när tårar rinner





Fri vers av magnolia
Läst 637 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-13 16:06



Bookmark and Share


  ännow
bokmärks också!
2007-05-19

  ännow
gillar den,
och känner igen mig mycket i den.
2007-05-17
  > Nästa text
< Föregående

magnolia