Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dont explain yourself cause talk is cheap


herr vacker och en sensommarblues

Det här är smärtan som talar
här i mörkhetens dagar

jag vet att jag måste
men kan inte nu

Det är orden som finns där
alla färdiga fraser

jag vill ju så gärna
men vet inte hur

och det skrattas om natten
i den gråa lokalen
i den menlösa staden
där vi fångade dagen precis just nu
bland blå rödvinsläppar
och minnen som smärtar

det känns in i själen
men jag vill inte nu

och du vrålar och skriker
som värsta koliken
du är vacker som hösten
med alla vemods färger
det syns ganska tydligt
under gatlyktansljus

och jag tänker på orden
alla färdiga fraser

jag vill ju så gärna
men vet inte hur




Fri vers av magnolia
Läst 797 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-10 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

magnolia