Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg dig och du såg mig

Mitt hjärta slår för dig
du gör mig alldels varm innuti.
jag såg dig en vacker sommar dag,
precis som du såg mig en vacker vinter dag
våra hjärtan öppnade för varandra
du kollade mig djupt in i ögonen,
precis som jag kollade dig djupt in i ögonen och log
men sen tappade vi ögonkontaken och du bara försvann
det var en vacker sommar dag
den vackar vinter dagen var som om du inte såg mig
sen stog du bara helt plötsligt mitt framför mig.
som i en dröm, den drömmen var sann.




Fri vers av Innanbomberna
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-13 17:13



Bookmark and Share


  Svartochvitt
Snyggt gjort Hanna!
Gillar den mycket
2007-08-31

  Snubblaraldrig
Vackert! Ooo detta var verkligen bra! Me like, so damn much asså! :D
\"jag såg dig en vacker sommar dag,
precis som du såg mig en vacker vinter dag\"

Dessa rader var bara så vackra, likt en sommar/vinter dag ;)
Jag är så grymmt imponerad och jag älskar denna!
//Gabbi :)
2007-05-14

  Leif Furstedt VIP
Vackert sätt att beskriva kärlekens irrgångar, Tjusigt gjort.
2007-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Innanbomberna
Innanbomberna