Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet med inspiration från Eminems \"Like toy soldiers\"


Världens gång

Världen går mot ett stilla förfall
Hur ska mänskligheten stå pall?
Krig förloras
Krig vinns
Snart det ingen kärlek finns.
Människor föds
Människor dör
Livet går sin stilla gång, som det sig bör.
Men om det trillar
Om man för det en fälla gillrar.
Vad kommer då hända?
Kommer trenden vända?
Om man på krig har något att vinna
tror att problemen kommer försvinna
Kommer då mänskligheten stå pall?
Eller fortsätta gå mot ett sakta förfall




Fri vers av Anagram
Läst 373 gånger
Publicerad 2005-03-08 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anagram