Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningar i ett möte.




Såg en ängel, med små brott på vingarna idag

 

 

Han visste inte vilken tid
tåget mot stan
skulle gå

tidtabeller var inte hans starka sida
men där stod han
och väntade

- har hämtat lite saker mest papper

han höll en ryggsäck i handen
hela tiden

- det blir mycke grejer med åren

på en ödslig perrong
stod vi och pratade
om allt vardagligt
mellan himmel och jord

så fick jag ta del
av många vackra bilder
stunder av glädje
dråpliga och roliga minnen

hans minnen

 

för fem dagar sedan

82 år

 

lägger han ytterligare
en bild till sitt hjärta

i sorg

 

sin son

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Leif Furstedt
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-13 20:27



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
att möta sig själv
är få förunnat
ej avsked
möte
värme
liv
igen
2007-05-15

    sunnanvind
Fint! Så är det ju...det blir så många avsked när man blir till åren...Verkligt fin skildring av dig!
2007-05-14

  Horatius
Tycker om detta. Ett berättande om ett möte, kanske i vardagen. Fångar upp mycket. Ett intressant avslut som jag gör mig nyfiken på en fortsättning.
2007-05-14

  Bubamara - Maria Zakrisson
en mycket skön berättelse, om en stund och ett liv, perronger är bra. fint berättat. mycket.
2007-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt