Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Intryck och tankar från mitt jobb och det ja möter i vardagen. Pussel och tankar.


Rollspel

Kollade upp lite fakta
på det omtalade nätet
i nätet
trotts att jag inte
hade fiskerättigheter vid "sjön".

Gissa om det nappade bland molnen
korgen, inkorgen lev full under solen

Ikväll ska jag kreera,
starta en smakrik anrättning

Det är ni som bjuder
Klaga inte...

Jag ska njuta.

---

Kollade upp lite fakta så där på sluttampen
fastnade där
i nätet.


En fråga...
Vem är du som är där...?






Fri vers (Fri form) av Leif Furstedt
Läst 431 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-28 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt