Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinnande själ

Min själ brinner.
Mina tårar är av blod.
Kärleken jag aldrig finner.
Just på tröskeln stod.

Jag bad honom att gå.
Men ville be honom stanna.
Jag önskar att jag inte gjorde så.
Men svätten rann i min panna.

Min själ brinner.
Mina tårar är av blod.
Kärleken jag aldrig finner.
Just på tröskeln stod.




Fri vers av FEL I CIA
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-14 19:43



Bookmark and Share


    Ling
Fin men ångestladdad. Känslan av att just ha gjort ett stort misstag är bra beskriven.
2007-05-14
  > Nästa text
< Föregående

FEL I CIA