Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
((Direkt från hjärtat))


My biggest lie

Jag gillar inte dig,
jag gillar inte dig,
jag gillar inte dig,
jag gillar inte dig.

Om jag bara kunde tro på det själv.




Fri vers av Pärlhalsbandet
Läst 361 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-14 20:00



Bookmark and Share


  TedEdFred
snyggt och kort. men det står typ \'\'((Direkt från hjärtat))\'\' på alla dina texter, varför det? (sry, men det stör mig lite)
2007-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Pärlhalsbandet
Pärlhalsbandet