Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


ytspänning

jag har haft mina stunder
mina femton minuter i rampljuset var längre än de flesta
andras
kommer de aldrig igen?
kommer de aldrig igen?

kan man få höra att man ser bra ut
inte bara när man gnäller på spegeln
kan jag få höra att jag är bra
inte bara när jag tvivlar
kan jag

för vad jag än säger
så finns det en tanke med det
som är standard

ledtråd

jag hade inte talat
om världen varit döv




Fri vers av BaraOrd
Läst 349 gånger
Publicerad 2007-05-14 21:12



Bookmark and Share


  AndersN
Mainstream! ...?
Skriver man om världen är blind?
Lite osammanhängande egentligen. Du skrev Bara ord i ingressen och det kanske det är.
2007-05-15
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd