Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
text om mig.


Vatten dödar

Solskensjohanna

ibland så regnar jag faktiskt också
inte på utsidan
men inuti
där svämmar jag nästan över

Och då min kropp är helt fylld med
regn och andra kroppsdelar
måste det forsa ut
i stora vattenfall
tårar

mitt hjärta är rädd för vatten
kanske som en fobi
jag känner igen mig
jag vet hur det är

vatten dödar

det tar död på mig
och mina tankar
och mina känslor
och varför inte mina vänner

det måste få ett slut
vänner stannar inte för evigt

men veronica vet du va
jag lovar att alltid vara ditt paraply
för veronica vet du va
paraplyn stannar för evigt






Fri vers av Johanna Almgren
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-14 21:36



Bookmark and Share


  Just Emotions
stark text.. du är kanonbra på att skriva!!!
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Almgren
Johanna Almgren