Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livssanning 389

Verkligheten är mycket färggrannare
än vad man tror
det krävs bara en gnutta pervers humor
för att uppskatta den




Fri vers av A-M
Läst 325 gånger
Publicerad 2005-03-09 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A-M
A-M

Mina favoriter
Viska
Metamorfos