Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Saknaden har inte visat sitt fula tryne ännu.
Den har inte borrat sig in i min mage för att
lägga sina sura ägg rätt under mitt hjärta.
Jag har försökt med att stänga den ute men
det är lönlöst.
Jag känner den komma krypande nu,
jag kämpar tappert men jag vet att jag
kommer att förlora.
Ok, jag medger, jag saknar dig,
redan




Fri vers av Eva
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-15 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva