Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats sonet

Ser du inte att jag har allt som man kan få,
lägg handen på mitt hjärta känn det slå.
Allt som jag har vill jag ge till dig,
tag emot det med öppna armar så får du också mig.
Vill sluta min famn om dig och skydda dig från tidens gång,
bevara dig i evigheter och höra även ditt hjärtas sång.




Fri vers av Jonas Stiborg
Läst 254 gånger
Publicerad 2007-05-16 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Stiborg
Jonas Stiborg

Senast publicerade
Bliss
Pieces
Hjärtats sonet
* Se alla