Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samla din avund

Samla din avund och gör den till min
Samla dina gråt i en skål av porslin

Skicka din tanke och visa din själ
Stormande vackert slår jag ihjäl

Ditt sköra hjärta så litet och sött
Gulligt och häftigt det slår mot ditt kött

Rå är min styrka vrålar och slåss
Visa ditt ansikte o du hedningars boss

Du är Bhaal, tjuvens och lömskhetens tjänare
Och du stal min flickas trogna brevbärare

Du ska i Guds namn brinna och dö!
Hem till Hades ska du försvinna, adjö.

Regn sköljer egget rent
Inget blod förspills så lent

Bara moder finns kvar
I tankarnas bar

Tillbaka med svullna ögon i gråt
I din famn säger jag onekligen förlåt

Min misär drabbar mig mest
Den sprider sin sjuka som ruttnande pest

Sticker ut ögon för jag hör och jag ler
Bloddränkta glober rinner och jag ser ej mer...


Vedergällning.




Fri vers av Alexander VIP
Läst 361 gånger
Publicerad 2005-03-10 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander
Alexander VIP