Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OBS! ENLIGT VAD VI FICK LÄRA OSS ÄR DETTA EN ADEKVAT SONETT. Detta är för övrigt en så kallad skoluppgift, och jag lade endast upp den för underhållingens skull.


Sonett

Att armera sig med ord i strid
Att med hjälp av uttryck vinna
Kan poetens rädslor försvinna
Och världen te sig vänlig och blid

På din vita springare, rid
Slappna inte av, du måste hinna
Din poesi måste passa en tid
Låt hela ditt vokabulär rinna

Nog för att det försämrar din prestation
Gårdagens känsla är nu en illusion
Och det är svårt att bli på det klara

Men du är ju kreativ, gör det du ska
Jag litar på att det blir något bra
Inspirationen försvann, kan ej förklara




Bunden vers (Sonett) av Sari
Läst 372 gånger
Publicerad 2007-05-17 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sari