Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråt inte

Gråt inte,
man blir så lätt bekymrad över verkligheten.
allting är inte som på den här planeten.

Gråt inte,
kom nu ihåg vad din mamma sa.
\"skratta, le och var lite social\"
svält dig själv så blir du snart smal.

Gråt inte,
allting kommer att bli precis så som du väljer.
fastän någon sköt huvudet av duvan som ruvar
på freden, som vi ibland talar om.

Gråt inte,
även om pappa hängt sig.
även om mamma super.

Gråt inte,
skär inte.
skrik inte.
bry dig inte.

även om du har ett liv som du inte kan hantera.

vem behöver den lycka alla talar om ibland?

Gråt inte !
(för det är sådant som du kommer lära dig maskera.)




Fri vers av rosa glitter
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-17 20:29



Bookmark and Share


  SvaldAvEvigheten
wow, jisses vad jag känner igen mig!
Ja man lär sig, så sant så sant!
Bra dikt, äkta och sann!
2007-05-17
  > Nästa text
< Föregående

rosa glitter