Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad som egentligen borde varit ingenting alls

Kan vi låtsas att vi aldrig träffats,
du och jag?


Låta minnen få raderas
och låta mig leva i en sorgfri morgondag


Kan vi leka att vi aldrig älskat,
du och jag?


Så att jag kan älska igen
och vara någon annans andetag


Och om jag ser dig,
får jag blunda och önska att du inte fanns
så att du och jag
förblir
ingenting alls?


För älskling
jag gav dig mitt hjärta, min kropp, min själ
jag gav dig det föralltid
men tiden rann iväg


Och älskling
du kommer alltid vara mig kär
men just nu vill jag leva
i en
du-och-jag fri värld




Fri vers av rosa glitter
Läst 464 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-18 20:04



Bookmark and Share


  SvaldAvEvigheten
Vackert! du skriver så fint, poet(:
Men texten gör ont, som dina gör
Och dina ord betyder så mycket mer
Vackert, poet(:
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

rosa glitter