Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar är till för att krossas

Känslan
När du höll mig hårt
Jag rös när dina fingertoppar
sakta smekte min hud
Händer, fastkedjade i varandra, aldrig släppa taget

Känslan
Den som varit bortglömd så länge
När en dröm nuddar verkligheten en sekund

Känslan
Du ser mig
så som ingen annan sett mig
Värmen sprids genom kroppen och benen vill inte stå

(Känslan av verklighet)

Verkligheten som slog mig imorse
Drömmen
jag så länge väntat på
gick brutalt i kras
Kaoset
inom mig
Sakta inser jag hur naiv jag varit
Sviken

Känslan av att ha allting för att sedan genast förlora det till någon annan.




Fri vers av rosa glitter
Läst 400 gånger
Publicerad 2007-05-17 21:30



Bookmark and Share


  SvaldAvEvigheten
Jag gillar hur du skriver i parantes (gäller alla dina dikter!), så mycket känsla!
Drömmar kanske är till för att krossas, så man håller fötterna på jorden? Dessutom går det alltid att starta en ny dröm!
2007-05-23
  > Nästa text
< Föregående

rosa glitter