Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan är borta



När det var du och jag badade jag i solsken
jag var omsluten av din kärlek
jag simmade i lyckans hav
jag var i vårt paradis
......
..
......
Nu regnar det bara
och jag badar inte längre
jag kämpar för att hålla mig vid ytan
jag kommer att drunkna om du inte kommer tillbaka




Fri vers av Tussilago
Läst 397 gånger
Publicerad 2005-03-10 18:01



Bookmark and Share


  BaraEnFlicka
verkligen fin så känns det nu!
2005-05-27

    popoffer
den här var verkligen fin och vemodigt skriven!
2005-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Tussilago