Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

....

han håller dig hårt i sin famn och tröstar dig
han bryr sig om dig, han vill vara i din närhet
han ser på dig och älskar dig
han rör dig föriktigt och smeker dig runt halsen
han kommer finnas vid dig, alltid.




Övriga genrer av C-suicide
Läst 172 gånger
Publicerad 2007-05-18 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C-suicide
C-suicide