Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är inte säker ännu

Åtskilliga nätter har din hand fått krama min
Länge har dina händer format sig runt mitt hjärta
I evigheter värmt mitt blod

Vore jag helt säker skulle jag låta dig

Sluta krama min hand
Släppa taget om mitt hjärta
Låta mitt blod svalna




Fri vers av Sparven
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-19 15:35



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Ja ibland måste man våga ta steget att släppa taget om något osäkert..det kan bli mycket bättre.. starkt, djupt skrivet, gillar både början och slutet..
2007-05-23

  stefan.g
Börjar riktigt bra, gillar början bäst. Tack för läsningen..
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven