Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En älskad vän som trasar sönder sej själv inför mina ögon och jag står med bakbundna händer och ser på.


Gäckande balanskonstnär

du spelar med livet
en gäckande balanskonstnär
växer i din sargade kropp

du spelar för livet
när grönskan målar vår park
och du låter de förrädiska dropparna
rinna ner din strupe och
väcker vansinnets vilddjur inom dej

du spelar med livet
det sköra och spröda
världen slutar andas ett ögonblick och
spänner hjärtats ömmande muskler
där ovisshet
och ödets grymma regler råder

du spelar med livet
du älskade älva
men en gäckande balanskonstnär
kan också trampa snett




Fri vers av Innie
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-19 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Innie
Innie