Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar med dig

Vågorna slår mot strandkanten
Vi vandrar sakta hand i hand

Fåglar som sjunger
Sommarens första melodi

Vinden rufsar håret
När du springer efter mig

Vi rullar runt i gräset
Våra läppar möts i en kyss

Sommar med dig





Fri vers av KLANG
Läst 464 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-20 00:15



Bookmark and Share


    Maria Malm
Härlig sommarkänsla.
2007-05-20

  Nikolai Jungsin VIP
Jaaa vill också.. ehh .. man kan iaf drömma..
*sniff* vill..
Vackert..
2007-05-20

  thyra
Underbar sommarkänsla du förmedlar!
2007-05-20
  > Nästa text
< Föregående

KLANG
KLANG