Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

504

som man fastnat i då
saknaden liksom någon fläck från år och år tillbaka
sprider ut klorin mest överallt
för att ihärdigt sedan skrapa bort
ett bye bye darling alldeles tyst men i väldigt samförstånd
för vi gör oss inte perfekta längre




Fri vers av dirgis
Läst 494 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-21 00:52



Bookmark and Share


    crapcat
jag gillar denna mycket
jag fattar inte vad den handlar om och jag fattar inte varflör jag gillar den
men ändå
2007-10-26

  jaghetersara
helvete
jag fattar inget av den här jävla texten
men jag älskar den i alla fall helt och hållet
2007-08-02
  > Nästa text
< Föregående

dirgis

Senast publicerade
504
* Se alla