Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


Sophia

jag vill gärna släppa min osäkerhet utåt
- den som gör bort mig -
men först måste jag tampas med den
som vetter inåt
jag låter andra avgöra vem jag är
men det finns upproriskhet i stommen som är jag
det tror jag i alla fall
eller så slåss jag för sakens skull
därför att en fiende
är lättare att hantera




Fri vers av BaraOrd
Läst 347 gånger
Publicerad 2007-05-21 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd