Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal, avdammad, omgjord.


Lilla (o)lyckliga flicka

Lilla (o)lyckliga flicka gråt inte mer
Ingen kommer att torka dina tårar


Lilla (o)lyckliga flicka säg inget mer
Ingen kommer att lyssna på dina ord


Lilla (o)lyckliga flicka våga bara förälska dig
Ingen kommer besvara den kärleken


Lilla (o)lyckliga flicka be inte om sanningen
Ingen kommer berätta den för dig


Lilla (o)lyckliga flicka visa inte sårbarhet
Ingen kommer att tro på dig


Lilla lyckliga flicka inse ditt öde
Du är övergiven
bortglömd
ensam
död?




Fri vers av BlackRose
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-21 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlackRose
BlackRose