Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag spyr på detta satans liv (2003)

Brustna aphuvud, dega omkring där då ditt as.
Min rygghud kavlar upp sig mot bakhuvudet,
Jag tar kökskniven och skär upp väggen.
Vaknar ur, vet ej Herpesen tar över,
ja tätar min trasiga själ med snorkråkor.

Känner mig som den vilsna råttungen på gångvägen hem
Från tunnelbanan jag träffade i dag.

Vill stänga in mig, men ändå inte vara ensam
Mitt sekret luktar bränt gummi
Vet ej varför och sneglar ut på en dyster gran
Eller är det mögelosten?

Tror du att jag kommer att dö av nikotinförgiftning?
Tandköttet mitt har blivit lite solkigt.
Kaffe i sängen
Kaffe på mattan och på ena strumpan
Jag blev tvungen att hänga den på tork på orgelstolen.















Fri vers av Kristinnaimi
Läst 296 gånger
Publicerad 2007-05-22 01:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristinnaimi
Kristinnaimi