Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig

Jag vill bara Stanna till
Kliva av och stiga ur
Jag vill få göra det
Låt mig
Låt mig
Jag ser inget här inifrån
Bry er inte så
Ta bort ert dåliga samvete
det är inte erat fel att jag vägrar gå på

För jag vägrar
Det får vara nog någon gång
När mina stämband inget släpper förbi
får mina händer sjunga dess sång
Jag har för jävla ont inuti
Så släpp taget om mig
Och låt mig gå fri
Det är inte er uppgift att rädda mig
Jag måste få bli

Alldeles för gammal för att vara ett barn
Men inuti är det det enda jag är
Och alltid kommer att va
Om jag fortsätter så här
Jag ser inget för farten
Som sluddrar allt till ett
trots sin låga hastighet
ser jag inget annat sätt
Jag vill bara stanna till
Kliva av och stiga ur
Och se på livet utifrån detta hjul

Låt mig
Låt mig




Fri vers av iZ
Läst 399 gånger
Publicerad 2005-03-11 23:02



Bookmark and Share


  sorgsen
samma sak här. Felet fixat men med lite tur har det bara gjort nytta...orden har kanske fastnat :)
2005-03-13

  sorgsen
Man behöver tydligen ha talats vid för att dela tankar...
2005-03-13

  sorgsen
man behöver alltså inte talats vid för att dela tankar...
2005-03-13
  > Nästa text
< Föregående

iZ