Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gömda tårar



Saknaden efter dig gör sig påmind var minut

all denna längtan, jag undrar när den ska ta slut

ingen ser mina tårar och inte heller min smärta

den håller jag väl gömd djupt i mitt trasiga hjärta






Fri vers av Sandra Petersson
Läst 452 gånger
Publicerad 2007-05-23 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra Petersson