Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vulcanales ebb







vilken roll
spelar skugga

bakom det belysta i en solkatt

spinner ett
genuint hår

som staget till masten viskar alltid

och inte
utan i den sidvind sjön slår an

stränder
är de volframtunna
nästan osynliga

ledtrådarna

där kornen vaskas
finns intet

förrän drakryggen
tänder och tills eld släcks

i vatten
som lågar sig




Fri vers av wayward - taiga
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-24 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga