Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
six weeks upon the road and follow


parkplatz







den turkiske mannen lägger samman sina
tull och tirdokument alla cmr-er

vilar ett öga på hustrun i gyllenplast
och barnen kärleksömt kittade
inramade på instrumentpanelen

stau - zwei stunden
nein mister - nicht leer
fahren zum

oberosterreich
skorna nyputsade under elvatimmarsvilan
igår såsom kavajen borstad och hängd
underkläderna sköljda rena
torra ovanför ett svalnande avgassystem

längtan hem

riset och kikärterna
lök och konserv - bitte kollega vollen sie
ach jaa! entschuldigung!
det luktar piss
ur den varma asfalten

och vohnmobilerna
i uniformella freispass-overaller - hånas
juggarna som spelar kort och ölar vid
campingbordet mellan trailrarna

kollega küss mein arsch
ingenting blir ömmare än så här i eu




Prosa (Prosapoesi) av wayward - taiga
Läst 375 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-24 01:15



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
truckförare på långa distanser, :)
väldigt intressant skrivet
parkplatz (parkering) är dessutom en av mina absoluta favoriter där diktscenarion kan utspelas

fin roadmovie detta :)
2007-05-24

  Sebastian Lind
Har läst några stycken av dina texter och
tycker du verkar bära på många fina tankar och ord.

Låter kanske lite luddigt.
Men jag har saknat att läsa någon här som
verkligen återger sina betraktelser på ett ärligt sätt.

Dina verkar sträcka sig brett mellan förtrollning i naturen
till empati för människor.

Den här ger ett skarpt och medvetet intryck.
Jag tycker att du bygger en nyanserad atmosfär
genom att välja väsentligheterna.

Inspirerande!
2007-05-24

  Lasseman VIP
Ha ha ja! du skriver ju lika klurigt och ordrikt på Österikiska osså, jag skrattade till i natten så jag höll på att väcka..meine kinderen..sär gut schreiben! mein freunderinde...isch wollen bookgemärken, ser dank, und applause..tack min vän!
2007-05-24
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga