Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


ad actum

röster tränger igenom min ljudkuliss hela tiden
jag får ingen ro här
tankar blandas och späder ut fokus på tusen saker
visst
jag finns kvar
men vad fyller jag för funktion
i min tankspriddhet?




Fri vers av BaraOrd
Läst 299 gånger
Publicerad 2007-05-24 10:29



Bookmark and Share


  Elidoll
Den här texten berör mig på ett sätt som är ovanligt..Väldigt bra skrivet, gillar speiellt
\"men vad fyller jag för funktion
i min tankspriddhet?\"
2007-05-24
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd