Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

margret speglar sig






blå rödvinsmustasch
rökrynkorna små sutyrstygn
längs överläppen
rynkigare än annars - ja
brännblåsa på långfingret
efter cigarettglöd - punkterad

hade hon och janne käftat
inte nu igen va
den ömmande käken skvallrar

tre - fem signaler
bolaget stänger två
han är bergis hos lappen

även om blodtrycket är lågt
så är fan smärttröskeln högre
än de flestas

en smäll kan hon väl ta
en anledning så god som
någon för att få slå först
nästa gång




Prosa (Prosapoesi) av wayward - taiga
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-24 13:53



Bookmark and Share


  Regular
Den karga verkligehetn skildrad av en sann poet...bra skrivet!
2007-06-13

  Antropofagen
Brilliant rännstenspoesi, en ny sida visar du för mig här!!
2007-05-24
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga