Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jaa.


Skolan 2

Problemet innan är löst.
Ska inte besvära någon för ett tag framöver hoppas jag på.

Men nu har jag djävulens frästelse i nacken.
Jag vill ha bärs.
Varför kan inte Gud hjälpa mig i sånna här tillfällen.

Är gud inte den man alltid skulle vilja att han är?
Eller är det bara denna känsla en del av hans plan.

Vi kommer aldrig få reda på det men det är värt att tänka på.




Fri vers av Daniel von Govno
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-24 14:43



Bookmark and Share


  Rariel
NEJ DANIEL!
GÖR DE INTE!
NOOO!
SNÄLLA!
2007-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Daniel von Govno