Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla du

Kan du inte förstå?


Jag vill så gärna.

Se på dig.


Saknar dig varje sekund.












Kram










Fri vers av SuperSara
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-24 18:47



Bookmark and Share


    _Jenny_
Nej, hon pratar såklart om mig, Mimmi den store!´Färsk rapport från jennys hus.
2007-06-15

    _Jenny_
Jag förstår att du pratar om mig!
Tack! :-)
Nej men en mycket bra och kort text!
Jag gillar den. Du säger mycket med så få ord och det där kram på slutt gör den extra bra! Kramisar till dig!
2007-05-25

  Linda Odelmar
aha, fin kärleksförklaring..
2007-05-24
  > Nästa text
< Föregående

SuperSara