Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

heliga dagars obehagliga tystnad

jag fick en anmärkning hos
kronofogden för kyssarna
och de små kärleksbreven jag gömt mellan armvecken
ring mig! önskade jag förgäves samt
upproriskt och gömde mig för det du kallade
de heliga dagarnas obehagliga tystnad
kanske var det därför
vi lämnade oss bakom oss
för jag visste att tystnaden har förmågan att framhäva

ljudfrekvenser?

musiken studsar i tapeternas kretslopp
det finns inte kärlek mellan oss
ljöd hennes ord
medbrottslighet
är vad jag kallar det
och tystnaden
den sjöng över åkrarna




Fri vers av KOOKAI
Läst 355 gånger
Publicerad 2007-05-24 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KOOKAI
KOOKAI