Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sim salamander







i selet

slickbländ soligt slingerskugg


i pölen

prassellöv på pryda pärletår


i kärret

klamrar olm i kelig eldbukslek




Fri vers av wayward - taiga
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-25 11:10



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Mums, Jag tar in texten som sprudlar av liv!
2007-06-09

  Vind
Vattensamlingars olika karaktärer, bra ord att smaka på... och vad är väl ögon när det finns sköna eldbukar. Kom att tänka på en novell av Ray Bradbury, tack för det. Helgläsning.
2007-05-25
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga