Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
deprimerad oredigerad halvfyllepoesi efter att ha blivit sårad.


ge mig onda tankar

direkt i mitt hjärta,
det känns
förstår inte hur man tänker
förstår inte hur du tänker

jag vill förstå,
förlåta,
inte bry mig alls

ditt sätt,
så du gör,
du,
du som säger att du bryr dig
jag som bryr mig så

det känns
jag känner

vill slå bort
vill kunna se dig som ond
vill bara skrika ut aggression

kan dock inte se det
kan dock inte säga det
kan inte se dig så

jag förstår

men jag hatar att jag gör det
snälla ta bort min intelligens för en stund.




Fri vers av Klonk
Läst 343 gånger
Publicerad 2005-03-13 00:14



Bookmark and Share


  Susanna
Jag känner direkt igen mig. Det hatet som behövs för att glömma, men som kan vara så svårt när man beundrar någon.
2005-03-27

    dalvana
Vad vackert. Skärande. Bra.
2005-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Klonk