Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Boys will be boys....


en vanlig dikt,ett vanligt namn.




Du sa att du älska mig.
Du sa att jag var den enda.
Du fick mig och tro.
Du fick mig och känna.
Du var alltid där.
Du var den som viskade i mitt öra.

Det var du som ljög.
Det var du som playa.
Det gjorde mig ledsen.
Det gjorde mig arg.
Och allt du kan säga,
Förlåt älskling,förlåt.

Aldrig mer ska jag vara så dum
Och falla för nån som du.
Aldrig mer min älskling,
Aldrig mer.








Fri vers av mumintrollet
Läst 532 gånger
Publicerad 2007-05-26 12:25



Bookmark and Share


  Abandoned
en vanlig dikt, ett vanligt namn, men ändå vacker och annorlunda :)
jättefint
2007-06-13
  > Nästa text
< Föregående

mumintrollet