Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bläsh, ÄRLIGA kommentarer tack söt :)


Det regnar alltid in my world

 

Fejksnöflingor regnar ner över mig

Där jag står på gatan och

Saknar dig

Och de blandas med tårarna

Som även de

Regnar ner för mina kinder

Men i skydd av mörkret så

Ser ingen

Att jag gråter

Och att tårarna blandas med

Snöflingor som bara är på låtsas

Där i mörkret

Finns bara jag

Tårar

Minnen

Och

Snöflingorna som är på riktigt

 

Men inte för mig

 

 

(Inget är på riktigt längre)




Fri vers av Lollan_
Läst 574 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-26 20:55



Bookmark and Share


    crapcat
Jag håller med Freya ganska mycket, den här är väldigt bra i början men sedan mot mitten känns den lite sådär...
Fast slutet är helt underbart! <3
2007-06-03

  Freya
hela texten var lite sådär halvbra.
eller den börjar jättefint
sen i slutet/mitten blir det lite sämre
sen kommer slutet
och jag bara älskar det (L)
2007-05-29

    BeUnique
Den är rätt kort men ändå säger den mycket! Bra skrivet!
2007-05-28

  SvartaRegndroppar
Väldigt enkel och skir!

Tyckte mycket om det enkla men bra språket, tydliga känslor i en mysig klädedräkt.
2007-05-26

  TedEdFred
det bästa är nog
\'\'(Inget är på riktigt längre) \'\'
ååu. Jag tyckte om den här. <3
2007-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Lollan_
Lollan_