Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Början på något, under konstruktion.


Om jag vore en poet

Om jag vore en poet då skulle jag klä världen med ord
och fånga ditt hjärta med dem.
Jag skulle plantera mina tankar, mina ord, i ditt huvud och
vi skulle dela samma värld.

Om jag vore en poet så skulle ord och bilder vara jämlika,
bilder föder ord och ord föder bilder.




Övriga genrer av Annique
Läst 303 gånger
Publicerad 2007-05-27 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annique
Annique