Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligen bara ord

Jag har för tendens att vara en hopplös romantiker,
i väntan på något stort att svepa mina fötter undan
realismen och en gråtonad vardag.

Hoppet om detta \"något\" driver mina dagar framåt,
lättar på mina bördor och vetskapen om möjligheter
kryddar min tillvaro.




Övriga genrer av Annique
Läst 313 gånger
Publicerad 2007-05-27 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annique
Annique